Belediye’den Öğrencilere Moral

Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde 6 Şubat’ ta yaşanan asrın felaketi olarak adlandırılan depremden etkilenen öğrencilere yönelik, sınav öncesi moral etkinliği düzenlendi.

Belediye’den Öğrencilere Moral

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç ve Adıyaman AK Parti Milletvekili Mustafa Alkayış’ ın katılımlarıyla Ali Dağı’nda gerçekleşen etkinlikte motivasyon amaçlı sohbetler yapıldı.

İkramları bizzat Milletvekili Mustafa Alkayış ve Belediye Başkanı süleyman Kılınç’ın yaptığı etkinlikte misafir öğrencilere kitap hediye edildi.

Öğrencilerle beraber çeşitli etkinlikler yaparak sınav öncesi kaygı ve endişelerinin giderilmesini amaçladıklarını belirten Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç; “Öğrencilerimiz bizler için çok kıymetli, yaşanan depremin ardından çocuklarımızın moralini yüksek tutmak için hep birlikte çalışıyoruz. Sınav sürecinde depremin olumsuz etkilerini ortadan kaldırmak için belediye olarak tüm imkanlarımızı seferber ettik, sınav öncesi de onlara moral ve motivasyon sağlamak amacıyla piknik etkinliği düzenledik. 18 Haziran da gerçekleşecek üniversite sınavı için şimdiden hepsine başarılar diliyorum. Öğrencilerimiz bizim geleceğimiz, biz onların her zaman yanındayız” dedi. (HABER: Mehmet Emin Danış)

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2023, 14:41

adiyamandogruhaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER