AÇCI; “ÇOCUKLARIMIZIN ÖĞRETMENE İHTİYACI VAR”

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı, okulların 24 Nisan’da eğitime açılacağını hatırlatarak öğretmenleri göreve çağırdı.

AÇCI; “ÇOCUKLARIMIZIN ÖĞRETMENE İHTİYACI VAR”

Gündem02 Gazetesi Sahibi Hatice Akgöz’e konuşan Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı, Beşpınar Eğitim Kültür Kampında 1.500 öğrencinin eğitim aldığını söyledi.

Başta LGS ve YKS’ye hazırlanan öğrenciler olmak üzere bütün öğrencilerin öğretmenlere ihtiyaç duyduğunu hatırlatan Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı; “Eğitim Kültür Kampımız var, Beşpınar’da 1.500 ogrencimiz var. 1200 LGS, 300 civarı YKS öğencisi var, eğitim alıyor. Bizim buradaki amacımız, öğrencilerimize faydalı olmak. Bunun dışında da bizim öğrencilerimiz var. Adıyaman'ın genelinde, köylerde, çadırlarda  ve çadırkentlerde arasınıflarda okuyan binlerce öğrencimiz, evladımız var. Bu evlatlarımız, çocuklarımız okulların açılmasını bekliyor. Bunların öğretmenlere ihtiyacı var. Bu durumu ortadan kaldırabilmek,  onların umutlarını yeşertebilmek için öğretmenlere ihtiyacı var, okullara ihtiyacı var.

Öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu ekleyen Ramazan Açcı, şöyle devam etti; “Koordinatör Valimiz  sayın Gökmen Çiçek ve Vali Vekillerimizle  beraber istişare ederek 24 Nisan'da okulların açılacağını kararlaştırdık. Ben bütün öğretmen arkadaşlarımıza sesleniyorum, öğretmenlik kutsal bir meslek, öğretmenlik fedakarlık ister. Ben bütün öğretmen arkadaşlarımızı göreve çağırıyorum. Çocuklarımız bizim geleceğimiz, bunlar Adıyaman'ın geleceği. Türkiye’nin geleceği çocuklarımızın öğretmenlere ihtiyacı var. Adıyaman merkez ve köylerinde 60 bine yakın öğrencimiz var ve biz bu öğrencilerimizin yanında olacağız. İnşallah 24 Nisan’da okullarımızı açacağız. El birliğiyle bütün idareciler ve çalışan arkadaşlarımızla beraber çocuklarımızın umutlarını yeşerteceğiz. Biz onlara sahip çıktığımız müdetteçe umutlarını yeşerteceğiz, bu vesileyle ben bir daha bütün öğretmen arkadaşlarımızı göreve davet ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2023, 11:37

adiyamandogruhaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER