BUGÜN GÜZEL ŞEYLER YAZMAK İSTİYORUM..

Bugün karamsarlıktan uzak, iç açıcı, güzel şeyler yazmak istiyorum..

Bugün 3 Kasım, şimdi Cumhurbaşkanı olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğündeki AK Parti'nin 2002 seçimleriyle iktidara gelişinin yıl dönümü...

Bugün Ayda ve Elif'in deprem enkazı altından filizlendiği bir tarih...

Düşünsenize 2002'de iktidara geliyorsun ve 2020'de deprem enkazından filizlenen yavrulara seviniyorsun, çünkü Yüce Allah'ın koruduğu yavruların yüzündeki nurla geleceğe doğru önüne ışık vuruyor..

Ben bugün güzel şeyler yazmak istiyorum!..

Sakın bana 18 yıldır bütün kanun, kanun hükmünde kararname ve genelgelere rağmen çözülemeyen imar dertlerini hatırlatmayın..

Çünkü yüreği paslı, vicdanı kirli insanlar varken hangi kanunu, hangi iktidar çıkarırsa çıkarsın hepimiz de biliyoruz ki derde derman olamaz..

Onlarca yıldır, onlarca iktidar görmüş bu hırs küpü vicdansızların tükenmesini dilemekten başka elimizden birşey gelmiyor..

Bir söz duymuştum eskiden, Almanlar diyormuş ki, "bizde kanun çıkınca 'hepimiz, çıkan bu kanun sayesinde ülkemiz için ne gibi fayda' vereceğimizi düşünürüz, Türkler ise 'acaba bu kanunda benim faydama olacak hangi boşluklar var' diye düşünüyor"...

Kaynağından emin olamadığım bu cümleyi her hatırladığımda içim içimi yiyor; neden yani, niçin bu gurur kırıcı iddiaya maruz kalıyoruz?

Hadi diyelim "müteahhit vicdansız", peki mühendise ne oluyor, kalıpçıya ne oluyor, demirciye, betoncuya, boyacıya, sucuya, elektrikçiye ne oluyor?

Hadi inşaatı yapan işçiler müteahhidin etkisi ve baskısıyla malzemeden ve işçilikten çalıyor, peki o binayı denetleyerek kullanımına izin veren belediyeciye ne oluyor?

Neyse,  bugün güzel şeyler yazacaktım...

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın'ın Samsat, Çelikhan ve Gölbaşı ilçelerimize yapılacak olan portatif havuz müjdesi içimi bir nebze rahatlatıyor..

Bizim gençliğimizde böyle imkânlar yoktu, gençlerimiz seviniyor mu bilemem ama sporun önemini bilen büyükler olarak ben ve akranlarım için gerçekten de sevindirici bir haber..

Üstelik Adıyaman Merkez ve Gölbaşı ilçemize yeni Gençlik Merkezleri de yapılacakmış.

Ahmet Aydın'ın bildirdiğine göre; "Gençlerin serbest zamanlarını sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle değerlendirmesi, bilgi ve beceri sahibi olarak gençlik faaliyetlerini planlamak, programlamak, yönetmek, denetlemek, değerlendirmek ve geliştirmek amacı ile kurulan" bu Gençlik Merkezleri de bizim dönemimizde yoktu..

Planlayan, projeyi takip eden, onaylayan ve inşallah en kısa zaman tamamlayacak olan herkese teşekkür ediyorum.

Umarım Adıyaman Belediyesinin aylardır bekleyen "Kültür Sitesi Projesi" de en kısa zamanda hayata geçecektir..

Ben bugün güzel şeyler yazacağım ve benim yazmak istediğim güzel şeylerden biri de Sincik ve Gerger ilçelerimizdeki "deprem" hasarlı konutların yerine verilen sözlerin tutulmasıdır..

Her ne kadar bugün muhalefette olsam da, 2002'de Milletvekili Aday Adayı olduğum AK Parti'den Adıyamanımız için elzem olan bu güzel şeyleri gerçekleştirmesini istiyorum ve bekliyorum..

YORUM EKLE