AİLELER VE KOMŞULUK...

(Aileler çöktü, komşuluk bitti)

Ne yazık ki!

Belki yaptığınız başı göklere değen şatafatlı yüksek "BİNALARA" bir avuç aç/açık, muhtaç ve çaresiz/gariban "İNSANLARI" doldurdunuz da lakin, o binalara asla "İNSANLIĞI" sığdıramadınız be kardeşim..

Çünkü!

Bunu yapmakla,İnsanları "İNSANLIK ERDEMİNE" kavuşturacak vazgeçilmezi olan geleneksel "KOMŞULUK" iklimini adeta kökünden koparıp yok ettiniz..

Şimdi de, ne zaman ki "SİYASETEN" sıkışırsanız, hemen meydanlara çıkarak milleti, 'SOSYAL" bir BARIŞ VE KARDEŞLİK (Birlik, Beraberlik, Dayanışmak üzere kucaklaşmak halleşmek ve helalleşmek) İKLİMİNİ kurmaya "DAVET" ediyorsunuz..

İyi de (acaba) İNSANLARI adeta içinde yaşadığı doğal ve sosyal çevreden (topraktan, ottan, çiçekten ve böcekten ile cadde, sokak ve komşusundan) ayırıp bu BİNALARA tıkayarak ve de birbirinden koparıp yaşama sevincinin haslet ve hasretini yani ""İNSANLIĞINI" yok ettikten sonra bu işi nasıl yapacaksınız ve de hangi yüzle?

Unutmayın ki!

İnsanların "MUTLULUĞU, HUZUR VE GÜVENİ", o başı göğe değen konforlu yüksek BİNALARA değil, ancak yarınlarından emin ve mutmain olarak "UMUTLA" bakan (içi sevgi dolu, çalışkan, üretken ve paylaşımcı) AHLAKLI VE VİCDANLI bireylerin oluşturduğu "AİLELERE" bağlıdır..

Ancak!

Ne yazık ki, İNSANI öteleyen bu "RANT" eksenli sanal/sahte (sözde) sosyal "POLİTİKALARLA" da önce "AİLELERİ" ve sonra da "KOMŞULUĞU" yok ettiniz; Bundan böyle artık istediğiniz her bir "ŞEYİ" yapabilirsiniz elbette, kim karışabilir ki?!

YORUM EKLE