ADIYAMANSPOR'U DÜNYA ŞAMPİYONU YAPACAĞIM...

(TAM KAPANMA YAZILARI-4)

Bu yazının başlığını okuyanların aklına dört soru takılacaktır. Bu sorular ve cevapları şöyle:

1- Adıyamanspor'un onca zor günlerinde hiç bir şey yapmayıp da neden bu güne kadar bekledin?

Çünkü, o yıllarda Adıyamanspor yerel bir takım seviyesindeydi, yerel takımlar dünya liginde oynayamaz. Ayrıca seçim tarihi de yakın değildi..

2- Sait Aybak ve Cevher Erdem'in bu büyük zaferinden sonra mı Adıyamanspor'a destek olmayı aklına getirdin?

Yani, öyle kabalaşmayalım ama yani birileri de bu acı gerçeği yaşayacaktı. Her zaman böyle olmuştur. 

Biz zenginler, güçlüler, ağalar, beyler ve erk sahiplerinin güçsüz takımları alıp yükselttiği nerede görülmüş? Elbette bekledik, Sait Aybak ve Cevher Erdem gibi yiğitler ceremeyi çekti, yorulmasınlar diye ellerinden almak da bizim "memleket sevdası" gereğidir.

3- Ya, Kâhtaspor?

Onun da doğal başkanı olduğuma kendi kendime karar vermiş durumdayım. Aynı durum Kâhta02spor için de geçerli. Biraz daha yükselirse, yorucu kısımlar biterse sıra onun başkanlığına da gelecek. Musa Yıldırım ve kahraman arkadaşlarının daha fazla yorulmasına vicdanım elvermez.

4- Bu iki takımın renklerini biliyor musun?

Bu sorunun cevabı da basit. O gün gelir de vekiliniz olursam takımlar ve taraftarlar olarak zaten beni ziyarete gelirsiniz. Gelince de sırtında mübarek adım yazılı 02 numaralı formam ve atkımı da unutacak değilsiniz.

Yalnız bu ara gaza gelip Yaman Arena hayali kuranlar olmuş, etmeyin-eylemeyin kurbanlar, biraz şükürlü yaşayın.. Bula bula benim seçileceğim dönemi mi buldunuz. Hele ikinci, üçüncü dönemim olsun konuşuruz.

Şampiyon Adıyaman ve Kâhta takımlarımız için üç defa "alkış" ve selâmlarımla...

Mehmet Emin Danış

YORUM EKLE